Over ons

We leveren zorg vanuit ons hart aan gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren. Onze diepe wortels in de Krimpenerwaard maken ons toegankelijk, persoonlijk betrokken en vooral heel vertrouwd.

Crimpenerwaert Dierenartsen dag 2 71
Crimpenerwaert Dierenartsen dag 2 71

Over ons

Onze diepe wortels in de Krimpenerwaard en de regio maken ons toegankelijk, persoonlijk betrokken en vooral heel vertrouwd. We leveren zorg vanuit ons hart aan gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren.

Wij hebben hart voor ons werk en oefenen met heel veel plezier ons prachtige vak uit. Dat merk je aan alles: hoe we met je dier, jou als baasje/eigenaar en elkaar omgaan.

We zijn een vertrouwd gezicht en gewaardeerd partner in de Krimpenerwaard. Samen met jou zorgen we van de eerste tot en met de laatste dag voor de gezondheid en het welzijn van je dier(en).

We zijn bevlogen en goed in wat we doen. We investeren in onszelf, onze apparatuur en de praktijk. Daarnaast beseffen we het belang van goed voor jezelf zorgen. We letten erop dat we tijdig in onze privé-omgeving op kunnen laden zodat we daarna weer vol enthousiasme de allerbeste zorg aan je dier(en) kunnen leveren.

We stellen je graag voor aan ons team van absolute toppers en laten je zien hoe we door de jaren heen zijn gegroeid tot de praktijk die we nu zijn. Lijkt het je leuk om bij ons te werken of stage te lopen? Alle openstaande vacatures, stages en afstudeermogelijkheden melden we op onze pagina ‘Vacatures’.

Crimpenerwaert Dierenartsen dag 2 126

Waar wij voor staan

Onze dierenartsen en paraveterinairen zijn kundig, betrokken, open en eerlijk naar dier en mens.

Dat merk je aan de kwaliteit van de zorg die wij leveren en aan hoe wij omgaan met mens en dier. We geloven dat voorkomen vele malen beter is dan genezen en hechten veel waarde aan preventieve zorg.

We houden de ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde, politiek en Krimpenerwaard nauwlettend in de gaten. Hierdoor kunnen we je altijd van passend advies voorzien.

Crimpenerwaert Dierenartsen is én blijft een onafhankelijke dierenartsenpraktijk. Wij zijn geen onderdeel van een keten of groep. Het grote voordeel hiervan is dat we een onafhankelijke poortwachter zijn voor de zorg. Kwaliteit en service staan bij ons voorop.

Wij willen de wereld een beetje mooier maken met waar wij het beste in zijn: kwalitatieve zorg leveren aan álle dieren in de Krimpenerwaard tegen een redelijke prijs. We gaan daarbij zo duurzaam mogelijk te werk.